Boeg kennis en kapitaal

Samenwerken aan kansrijke bedrijven en start-ups

Ondernemingen met potentieel hebben ruimte nodig om te groeien. BOEG Kennis en Kapitaal participeert actief in jonge ondernemingen die aantoonbaar de eigenschappen bezitten om met de juiste input op korte termijn in een groeiversnelling terecht te komen. BOEG zorgt niet alleen voor vermogen, maar ook voor menskracht en methodiek.

Partnership

Deel uitmaken van een team van groeispecialisten

Boeg bestaat uit een team van groeispecialisten die geloven in de kracht van samenwerking. Allen zijn verbonden door een gelijkwaardige mentaliteit en een overeenkomstige visie op ondernemerschap en groei. In die context zijn we op het vlak van business design, branding en communicatie betrokken bij de groei van bedrijven en startups.

BOEG participeert in jonge ondernemingen die willen groeien

Ralph heeft vooral toegevoegde waarde in positioneringstrajecten en bij de ontwikkeling van sterke waardeproposities. Welke richting moet het bedrijf uit in de nabije toekomst? Hij geeft gevraagd en ongevraagd zijn duidelijke mening over participaties. Dat helpt ons in ons denkproces.

-Martin Middelman, oprichter en partner Boeg

Adviesbureau voor duurzaam en zelfvoorzienend wonen

Wij Wonen Duurzaam is een jonge onderneming en wil woningbezitters en VVE’s begeleiden bij de voorbereiding op hun toekomst: stap voor stap naar een duurzaam en zelfvoorzienend huis. Bekijk deze case

Nieuw merk smartwatch voor kinderen

Rebel Cactus is een jonge onderneming en ontwikkelt smartwatches waarmee kind en ouder continu met elkaar in contact staan: bellen, SMS, GPS. Daarnaast kunnen kinderen met een Rebel Cactus horloge spelen, gamen en muziek luisteren. Bekijk deze case

Ontwikkeling business case voor innovatief woning-renovatieconcept

NOM-huis wil huiseigenaren van jaren ’60 – ’80 woningen de mogelijkheid bieden hun woning budgetneutraal op te waarderen naar energieneutraal. Dit wil NOM-huis doen door huiseigenaren een economisch verantwoord kant-en-klaar renovatieconcept te bieden waarin subsidiëring, financiering, renovatie, onderhoud en garantie hen totaal ontzorgen. Wij helpen met het ontwikkelen van deze business case dat moet leiden tot participatie door investeerders.

Inzake nieuwe business cases en participaties:

Site by Alsjeblaft!