Rebel Cactus

Nieuw merk smartwatch voor kinderen: plezier, trots en veilig!

Rebel Cactus is een jonge onderneming en wil met innovatieve producten een bijdrage leveren aan het gevoel van plezier, trots en veiligheid van kinderen. Het bedrijf ontwikkelt smartwatches waarmee kind en ouder continu met elkaar in contact staan – via bellen, SMS, GPS – en waarmee het kind kan spelen, gamen en muziek luisteren.

Ambitie

Ontwikkeling en groeiversnelling

In samenwerking met Boeg Kennis en kapitaal werken we aan een groeiprogramma dat Rebel Cactus als bedrijf in de volgende fase van ontwikkeling en groeiversnelling moet brengen. Ambitie is om een positie te verwerven in de markt van smartwatches voor kinderen.

Business design en positionering

Productdoelstellingen

Analyse, positionering en business design

We faciliteren focussessies waarin we samen met de ondernemers werken aan het concretiseren van de ondernemersdroom, missie, visie en doelstellingen. We definiëren doelgroepen en klantbehoeften en we bepalen focus voor een nieuw productmerk. We doen onderzoek naar functies en vormgeving voor het product van de toekomst. Met een nieuwe positionering en een nieuwe naam leggen we de basis voor het nieuwe merk: Rebel Cactus.

Onderzoek naar functies en vormgeving voor het product van de toekomst

Naamgeving, payoff en logo

Fragment uit de brandstory

Fotografie

Website en webshop

Fotografie

Productdesign

Onderzoek naar het product van de toekomst

Naar aanleiding van de nieuwe positionering en ons onderzoek naar het nieuwe productmerk, vragen we product- en character designer Hayo van Dusseldorp om vorm en functies van ‘het product van de toekomst’ nader te onderzoeken en te ontwerpen.

Business design en positionering

Product research en productschetsen

Product research en product identity

Activiteiten

Site by Alsjeblaft!