ZonMw

Website en online magazine voor gezondheidsonderzoek en zorginnovatie

Vooruitgang vraagt om onderzoek en ontwikkeling. ZonMw financiert gezondheidsonderzoek én stimuleert het gebruik van de ontwikkelde kennis – om daarmee de zorg en gezondheid te verbeteren. ZonMw stimuleert met subsidieprogramma’s de totale innovatiecyclus. Van fundamenteel onderzoek tot implementatie van nieuwe behandelingen, preventieve interventies of verbeteringen in de structuur van de gezondheidszorg.

Website

Content-advies, ontwerp en frontend development

Voor ZonMw ontwikkelen we de nieuwe website met als doel de gebruiker aan de hand te nemen en te zorgen voor de juiste context. De site moet toptaken van de organisatie ondersteunen waaronder: het informeren over subsidies, onderzoek en resultaten. In samenwerking met Katje Hilberg Ontwerpers waren we verantwoordelijk voor content-advies, ontwerp en frontend development.

Homepage

Thematische ingangen naar onderzoek en resultaten

Subsidies

Tijdlijn en nieuws

ZonMw publicaties

Inhoud

Magazine

Online relatiemagazine van ZonMw

In lijn van de nieuwe website ontwikkelen we aansluitend op de website het online relatiemagazine van ZonMw – met achtergrondartikelen op het brede terrein van gezondheidsonderzoek, ontwikkeling en implementatie van vernieuwing in de gezondheidszorg.

Site by Alsjeblaft!